Kiropraktor

Vi som jobbar på AHN kiropraktorerna ser alltid till helheten

Ryggskott? Då hjälper kiropraktik.

Kiropraktik betyder att man gör något för hand.
Ordet kommer från Grekiskans Chiro = Händer & Praktos = Att göra.

En kiropraktor är en primärvårdgivare med specialkompetens inom det neuro-muskulo-skelettala systemet (nerv-muskel-skelett) och jobbar med att förbättra och återställa kroppens funktion genom undersökning, behandling och rehabilitering av dysfunktioner i kroppens leder, ligament och muskler.

Vi som jobbar på AHN kiropraktorerna ser alltid till helheten och försöker hitta orsaken till att problemen och symtomen har uppstått. Oftast är det inte det enstaka felaktiga lyftet eller hastiga rörelsen som är orsaken utan många gånger handlar det om felaktiga rörelsemönster som man haft under en längre tid. Dessa rörelsemönster tänker man sällan på och man gör dem per automatik i sin vardag och därför ser man inte att det kan vara grundproblemet. En viktig del av behandlingen är att lösa de underliggande orsakerna till symtomen så att du som patient inte ska komma tillbaka några månader senare med samma problem.

Den huvudsakliga behandlingstekniken är en kiropraktisk justering

oftast brukar den vara förknippad med ett lite ”knak”, men även stretch, massage och triggerpunktsbehandling är en del av behandlingen. I behandlingen ingår även rehabiliteringsträning och råd för att förhindra att symptomen uppstår igen.
Vårt mål med kliniken är att du inte ska behöva tänka på vem av kiropraktorerna du ska boka tid hos. Vi utbildar oss regelbundet och vi går alla utbildningar tillsammans så att du som patient ska känna att du får samma behandling oavsett vem av oss du väljer att besöka med dina problem.

Kiropraktor är sedan 2006 en namnskyddad titel, för att få benämna sig som kiropraktor måste man vara legitimerad. Legitimationen utfärdas av socialstyrelsen och kan ansökas om efter 5 års heltidsstudier och 1 års allmäntjänstgöring.

Vi kan hjälpa dig

Behandlingar

Välkommen till din kiropraktor och massageklinik i Halmstad

Välkommen till din kiropraktor och massageklinik i Halmstad

BehandlingPris
Kiropraktisk behandling:670kr
Kiropraktisk behandling student:570kr
Massage 30min450kr
Massage 45min675kr
Fibro/avslappningsmassage 90 min:1095kr

Kontaktuppgifter

E-post

info@ahnkiropraktorerna.se

Ring oss

035 – 12 99 22

Adress

Söndrumsvägen 29
302 37 Halmstad

Kontaktformulär