logo

bokatidfbbokning new

Om Oss


Hans

puff 2 2

Hans är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, en 5-årig heltids högskoleutbildning. Hans utexaminerades och fick sin legitimation som kiropraktor 2010. Sedan examinationen har han årligen vidarutbildat sig inom bland annat manipulationsteknik och rehabiliteringsträning genom "Motion Palpation Institute" från USA.

Sedan flytten tillbaka till Halmstad 2010 har han även huvudansvaret för Halmstad "Hammers" Hockeys:s försäsongs- och rehabiliteringsträning samt att han även är medicinskt ansvarig och kiropraktor för laget under matcher och träningar.

Utöver jobbet på kliniken och med hockeylaget har Hans bedrivet ett forskningsarbete om fotleden och hur kiropraktisk behandling av fotleden kan påverka den fysiska prestationen och funktionen hos människor. Artikeln är tänkt att publiceras under våren 2014 i en medicinsk tidsskrift inriktad på fysioterapi.

 

Hans motto:
"För att nå en smärtfri vardag är det viktigt att engagera patienten i behandlingen och få patienten att förstå vilka problem/orsaker i livet som skapar obalanser och smärta i kroppen"


 

Amelie

puff 1 2

Amelie utbildades på Skandinaviska kiropraktorhögskolan, en 5 årig heltids högskoleutbildning. Amelie utexaminerades 1998 och fick, efter att Socialstyrelsen infört legitimation för kiropraktorer, sin legitimation 1999. Sedan examinationen har hon årligen vidarutbildat sig i framför allt fördjupningskurser i manipulationstekniker men har även examen inom rehabilitering, akunpunktur och kinesiologi.

 

Amelies motto:
"Jag vill kunna hitta orsaken till ett problem, målet med att komma hit ska ändå vara att inte behöva komma tillbaka igen efter en behandlingsserie"


 

Pakshan

Mer info kommer snart...

                                                                                                                                                                                                                                    Pakshan